Kinderfeestjes

Kinderfeestje bij de jarige thuis!

De kinderfeestjes van BonbonMargo worden gegeven bij de jarige thuis. De basis ingrediënten die gebruikt worden (chocolade, boter, nootjes) zijn biologisch. Tijdens het feestje kan er lekker gesnoept worden en aan het eind van het feestje nemen de kinderen de overgebleven chocolaatjes mooi ingepakt mee naar huis. De workshops kosten 18,50 per kind. Buiten een straal van 15 kilometer rondom De Bilt worden reiskosten in rekening gebracht. We hanteren een minimum van 6 kinderen per feestje.

3d schilderij (vanaf 4 jaar)
Tijdens de workshop maken de kinderen hun eigen 3d schilderij van een ronde plak chocolade, marshmallows/chocosticks/chocolade uit een spuitzak/nootjes en ander lekkers! Het schilderijtje dat we maken om te oefenen kan gelijk lekker opgesnoept worden, het grote schilderij wordt mooi ingepakt om in een tasje mee naar huis te kunnen nemen.
We sluiten het feestje af met het maken van vers fruit lollies.

Chocoladeletters maken (vanaf 4 jaar, tot 6 jaar met hulp van een volwassene)
De kinderen spuiten zelf een chocoladeletter, versieren die en verpakken de letter in een mooi chocoladeletterdoosje.
We sluiten het feestje af met het spuiten van kleine rozetjes van het chocoladelettermengsel die gelijk opgegeten kunnen worden.

Kransjes om op te hangen (vanaf 4 jaar, tot 6 jaar met hulp van een volwassene)
De kinderen spuiten zelf kransjes van chocola en versieren deze met allerlei lekkers. Als de kransjes stijf zijn geworden snoepen we er lekker van en doen een lintje aan de overgebleven kransjes om op te kunnen hangen in de kerstboom/paastak/andere plek.

Etagere maken (vanaf 8 jaar)
De kinderen versieren kartonnen bordjes en bekertjes met verschillende materialen. De bordjes en bekertjes worden aan elkaar gelijmd tot een etagère. We maken verschillende bonbonnetjes om erop te leggen en op te snoepen. Aan het eind van het feestje pakken we de etagère in en kan het geheel in een tasje mee naar huisgenomen worden.
We sluiten het feestje af met het maken van vers fruit lollies.

Bonbons maken (vanaf 10 jaar)
Tijdens de workshop maken de kinderen hun eigen chocoladebakje. In dit bakje kunnen aan het eind van de workshop de overgebleven (er mag tijdens de workshop lekker gesnoept worden!) bonbons ,chocolaatjes en fruitlollies ingedaan worden. Het bakje gaat mooi verpakt in een tasje mee naar huis.